De Nacht van de Humor presenteert…

De Nacht van de Humor presenteert…

Piv Huvluv, intussen ruim 20 jaar actief in de comedywereld, is een polyvalente bezige bij. Van huiskameroptredens over cultuurcentra tot de Nacht van de Humor, geen uitdaging is deze Oostendenaar teveel. Met humor doorspekte, herkenbare, dagdagelijkse situaties garanderen veel ‘LOL’!

In 2015 stond de toen kersverse komiek Jens Dendoncker voor het eerst op de planken van de Nacht van de Humor. Hij had in datzelfde jaar de Lunatic Comedy Award en de Culture Comedy Award gewonnen en wist het publiek meteen te bekoren. Sindsdien gaat het razendsnel en bereikte hij faam door verschillende tv-programma’s.

Soe Nsuki betreedt als allereerste vrouw het podium van de Nacht van de Humor. Na verschillende optredens in het voorprogramma van gekende Vlaamse comedians en haar dubbelshow met Jens Dendocker, neemt ze in haar eerste zaalshow het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit.

Bas Birker ruilde een kleine tien jaar geleden Nederland in voor België. Sindsdien doet hij alles om in te burgeren, maar toch zal hij altijd ‘Hollander’ blijven en blinkt hij uit in het onverbloemd zijn gedacht zeggen. Iets waar wij als Belgen een voorbeeld kunnen aan nemen.

Bij de volgende twee artiesten kunnen we terug de Lunatic Comedy Award vermelden. Deze comedywedstrijd is een van de langst lopende van het land en bracht al heel wat gekend talent in de spotlights. De Nacht van de Humor presenteert niet één, maar twee komieken die dit jaar respectievelijk de eerste en de tweede plaats haalden. Ingenieur Hans Cools kaapte de hoofdprijs weg dankzij rake typeringen met West-Vlaamse tongval. Runner-up Mohsin Abbas is geen onbekende in de comedywereld. Deze Oostendenaar met Pakistaanse roots weet het publiek te boeien met zijn verhalen en anekdotes.

 

Praktisch

Vrijdag 23 augustus 2019 om 20u

Waregem expo

Tickets & info: info@unizowaregem.be

Tafel ‘Oliver Hardy’ – 500€, ex btw

  • Gereserveerde tafel voor 10 personen ‘in the middle’ van de zaal
  • Bij aankomst fingerfood aan tafel
  • 3 flessen wijn naar keuze (rood/wit/rosé)
  • Mand met fijne broodjes tijdens de pauze
  • Mogelijkheid om uw bestelling te doen met de app OBER

Tafel ‘Stan Laurel’ – 400€, ex btw

  • Gereserveerde tafel voor 10 personen ‘at the end’ van de zaal
  • Bij aankomst fingerfood aan tafel
  • 1 drankje/pp naar keuze (exclusief cava)
  • Mand met fijne broodjes tijdens de pauze
  • Mogelijkheid om uw bestelling te doen met de app OBER

Losse tickets: €20 in de voorverkooppunten (Standaard Boekhandel en Press Shop Waregem)

 

Volg ons op Facebook!

DATUM

maandag 01 juli 2021

DELEN