Dries De Craemer

Dries De Craemer

Dries De Craemer is 42 maar net voor de Nacht van de Humor zal hij er 43 zijn. Het hoogtepunt van de midlifecrisis die hij helemaal niet ontkent, maar ook niet goed mee om kan… Daardoor is hij 4 jaar geleden ook op een comedypodium gestapt, denken we. Er was immers geen geld voor een Porsche of een motor en voor een tatoeage heeft hij geen goed figuur en ziet hij veel te bleek.

Deze Oost-Vlaming heeft West-Vlaamse bloedverwanten, maar het Gentse accent neemt de bovenhand, love it or hate it. Voor de gelegenheid zal hij je in Waregem meenemen naar de tijd dat hij nog jong en vitaal was. Die goede oude tijd waar hij zonder pijnscheuten op of onder een paard kon kruipen. Hij zal met veel zelfrelativering omschrijven hoe je best een groot ego, zoals dat van zichzelf, onder bedwang houdt.

 

Kom deze sympathieke West-Vlaamse Gentenaar ontdekken op de Nacht van de Humor op 26 augustus 2022 in Waregem Expo.

 

Na een uitstapje langs de Elindus arena keren we terug naar onze vertrouwde stek in Waregem expo. Het team van UNIZO Waregem werkt met volle kracht vooruit aan een prachtige Nacht van de Humor om de Waregem Koersefeesten in te zetten met een zeer mooi avondvullend programma:

Kaarten verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel Waregem vanaf 7 juli – Stationsstraat 2, Waregem

 

De plaatsen zijn beperkt. Wees er als de kippen bij om je plaats te reserveren!