Stad Waregem stelt vijfde editie Horecagids voor

Stad Waregem stelt vijfde editie Horecagids voor

Het stadsbestuur lanceert de vijfde editie van de Horecagids. De gids is een smakelijke oplijsting van alle 164 horecazaken binnen onze stadsgrenzen op 80 goedgevulde pagina’s.

Door alle eet- en drinkgelegenheden alfabetisch op te lijsten, willen we een volledig en handig overzicht geven van het Waregemse horeca-aanbod. Van veel horecazaken vind je naast de adresgegevens ook een foto en extra uitleg over het aanbod.

Wie wil tafelen in Waregem heeft wellicht ook nog andere plannen in onze stad. Daarom vind je in de Horecagids ook nog een handig overzicht van alle logeeradresjes, parkeermogelijkheden en taxibedrijven. Bovendien willen we je smaakpapillen extra prikkelen met de stadswandeling ‘Lekker Waregem’. Wie Waregem op een originele manier wil verkennen, kan gratis een greeter onder de arm nemen. Wil je je verdiepen in de rijke geschiedenis van onze stad? Dan spreken HIPPO.WAR en Flanders Field American Cemetery ongetwijfeld tot je verbeelding. Wie een feestje plant, vindt in de Horecagids ook een overzichtje van de Waregemse ontmoetingscentra.

In Waregem zijn er vaak gelegenheden om het glas te heffen of een gezellig etentje te plannen. Hou je van uitgebreid tafelen en van verfijnd eten? Dan zit je goed in Waregem!

Je kan de nieuwe horecagids verkrijgen in de stadswinkel of online doorbladeren (klik hier).

DATUM

vrijdag 12 april 2023

DELEN