UNIZO Waregem en Essevee werken ‘tope’ aan EsseveeTV

UNIZO Waregem en Essevee werken ‘tope’ aan EsseveeTV

EsseveeTV, het videokanaal van Essevee, lanceert gedurende het voetbalseizoen een 20-tal professionele filmpjes. Dit gaat over het reilen en zeilen van de club, over nevenactiviteiten, over gebeurtenissen of personen achter de schermen,… Essevee schakelt een lokaal, professioneel productiehuis in en biedt Unizo Waregem de mogelijkheid om te adverteren in deze video’s. Via de actuele, hippe filmpjes krijgt u een betaalbaar medium om uw zaak/bedrijf in de kijker te plaatsen.

  • Prijs voor een lid van UNIZO Waregem : € 500,00 per filmpje
  • Prijs voor een niet-lid: € 600,00 per filmpje

Via deze samenwerking kan Unizo Waregem een voordeeltarief aanbieden aan al zijn Unizo-leden die hun zaak/bedrijf wensen te promoten aan de hand van EsseveeTV. We beschikken over een 18-tal publicaties die we mogen aanbieden aan onze leden.

Deze filmpjes worden verspreid over Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en de websites van Unizo Waregem en Essevee. Op wedstrijden van Essevee worden de beelden ook via verschillende kanalen in het stadion gebroadcast. Wetende dat de online community van Essevee bijna 78.000 leden telt, is dit een opportuniteit voor uw zaak/bedrijf om hierop in te spelen en in te tekenen.

Bekijk hier de laatste afleveringen:

Dé Derby

Karel D'Haene

Fadi Glor

Hebt u interesse of wenst u meer info, contacteer ons via info@unizowaregem.be.

DATUM

maandag 26 november 2024

DELEN